חזרה לדף מתכונים ראשי 

מתכון לדג אמנון עם סלט מטוגן

 

מצרכים למנה אחת:
 פרוסות דג אמנון

ירקות לבחירתכם:

קישואים

בצל

גמבה

כרובית

פלפל אדום

* (בחרו ירקות עם מעט סוכר: שאינם מתוקים או חמוצים)

שמן זית

להרכבת המנה: יוגורט 0% שומן
 
אופן הכנה:

1. הניחו למחבת להתחמם במשך דקה תמימה לפני שתעבירו אליה את הירקות.

2. חיתכו את הירקות שבחרתם חיתוך עבה והעבירו אותם לטיגון קל במעט שמן זית על המחבת החמה למשך 5-6 דק'.

3. את פרוסות דג האמנון הניחו על מחבת נפרדת עם מעט שמן זית כאשר עור הדג כלפי מטה. ניתן לעור הדג לקבל צריבה רצינית ונדע להפוך אותו כאשר צדדיו יתחילו להתבשל.

4. הרכבת המנה: ערמו על גבי צלחת את שלל הירקות שטיגנתם, עליהם הניחו את פרוסות הדג, ועליו מזגו בנדיבות מהיוגורט דל השומן. התיאבון!

 המתכון באדיבות השף אמיר קורנברג

מה המיקוד שלך ?