חזרה לדף מתכונים ראשי 

דג בורי חריף לארוחת שישי

 

 דג בורי חתוך לפרוסות
1 פרוסת לימון כבוש
1 פרוסת לימון רגיל
כפית עריסה
4 פלפלים צ’ילי
5 שיני שום
קוסברה
קורט מלח
1 כפית פפריקה אדומה מתוקה
חצי כפית כורקום
רבע עד חצי כוס שמן
חצי עד כוס מים
 
  
אופן ההכנה
 
יוצקים את השמן, עריסה, פפריקה, כורקום והמלח לתוך קערה ומערבבים היטב היטב.
במחבת מניחים את הכוסברה, שום, פלפלים חותכים את פרוסות הלימון(הכבוש והרגיל) לריבועים ומניחים יחדיו.
תובלים את הדג בתערובת של השמן מניחים על המחבת. אם נשאר רוטב יש לפזר אותו על פרוסות הדג.

מניחים עוד על כוסברה שנותר על הדג.. ושופכים את המים.

מביאים לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את האש, יש לבשל את הדג עם מכסה וכעבור 5-7 דקות מורידים את המכסה ונותנים לרוטב להתאדות
הדג מוכן כעבור 15-20 דק’

מה המיקוד שלך ?