דניס לאבאן מטבוח
מתכון טרי ובריא באדיבות "הבנות - אוהבות אוכל"
מצרכים: 1 ק״ג דניס נקי ומפולט, עם עור
ליוגורט: 600 גרם יוגורט (3 גביעים), 3 שיני שום כתושות, 3/4 כף זעתר, 3/4 כף סומק, 1/4 כפית מלח, 1 כפית קורנפלור, 3 כפות שמן זית
להגשה: שמן זית, חופן צנוברים קלויים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל חומרי היוגורט. מניחים את הדניס בתבנית קטנה ויוצקים מעל את היוגורט כך שיכסה את הדג. אופים 10 דקות ב 200 מעלות, ועוד 5 דקות ב 220 מעלות בגריל עליון. מעבירים לצלחת הגשה עם כל הרוטב, מפזרים מעל צנוברים ושמן זית בנדיבות.