דג אמנון עם סלט מטוגן
מצרכים: פרוסות דג אמנון, קישואים, בצל, גמבה, כרובית, פלפל אדום, שמן זית.
להגשה: יוגורט 0% שומן
אופן הכנה: הניחו למחבת להתחמם במשך דקה תמימה לפני שתעבירו אליה את הירקות. חתכו את הירקות שבחרתם חיתוך עבה והעבירו אותם לטיגון קל במעט שמן זית על המחבת החמה למשך 5-6 דק'. את פרוסות דג האמנון הניחו על מחבת נפרדת עם מעט שמן זית כאשר עור הדג כלפי מטה. ניתן לעור הדג לקבל צריבה רצינית ונדע להפוך אותו כאשר צדדיו יתחילו להתבשל. הרכבת המנה: ערמו על גבי צלחת את שלל הירקות שטיגנתם, עליהם הניחו את פרוסות הדג, ועליו מזגו בנדיבות מהיוגורט דל השומן.
המתכון באדיבות השף אמיר קורנברג