סרדינים כבושים

מתכון טעים במיוחד באדיבות "הבנות - אוהבות אוכל"
 
מצרכים:
1/2 קילו סרדינים מפולטים - לרכישה >>
2 שיני שום פרוסות דק
1/2 צ׳ילי אדום פרוס דק
חופן עלי אורגנו טריים
5-6 עלי שמיר
2 כפות מלח גס
400 מ״ל חומץ בן יין לבן
150 מ״ל שמן זית
 
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה פרט לסרדינים.
מניחים את הדגים עם העור כלפי מעלה בכלי עם שוליים גבוהים.
שופכים מעל את הנוזל כך שכל הדגים יהיו מכוסים
מניחים ל 14 דקות, מסננים את נוזלי הכבישה.
אפשר לשמור בצנצנת ולכסות את הסרדינים בשמן זית עד שבועיים במקרר
 
הבנות בפייסבוק: 

למתכון הקודם למתכון הבא