טונה אדומה צרובה
טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון באדיבות השף צ'רלי פדידה
מתכון ל-4 סועדים
מצרכים לטונה הצרובה
- 600 ג' טונה אדומה (לרכישה) חתוכה לגלילים בעובי של כ-4 ס"מ כל אחד
- 4 כפות שמן זית
- מלח ופלפל לתיבול הטונה
מצרכים לרוטב תמרים ולימון
- 5 תמרים קלופים ומגולענים חתוכים לקוביות
- 1 כף עירית קצוצה
- 4 כפות מיץ לימון טרי
- 8 כפות שמן זית
- 1/2 כפית דבש
- מעט מלח, פלפל שחור טרי טחון
אופן הכנת הטונה
- מחממים מחבת טפלון עם שמן זית
- צורבים את הטונה כ-30 שניות מכל צד ומניחים על נייר סופג פורסים את הטונה לפרוסות דקיקות ומניחים בצלחת הגשה .
אופן הכנה לרוטב תמרים ולימון
מערבבים את כל המצרכים ביחד עד לקבלת רוטב אחיד
מתבלים את הרוקט
אופן הרכבת צלחת ההגשה
מסדרים את הטונה בצלחת
מוסיפים ליד הטונה מעט רוקט טרי
יוצקים את רוטב התמרים והלימון
בתיאבון
באדיבות השף צ'רלי פדידה
https://www.chefcharlie.co.il/
https://www.instagram.com/chef_charliefadida/