סביצ'ה הכרמל

סביצ'ה הכרמל באדיבות שבתאי דגים

מספר סועדים: 2-3

 

מצרכים:
- דגים משלושה סוגים חתוכים לקוביות קטנות (טונה, סלמון, דג ים לבן). 
- צרור כוסברה חתוכה גס
- בצל סגול חתוך דק
- בצל ירוק חתוך קטן
- עגבניות שרי חתוכות
- פלפל חריף ירוק חתוך לחתיכות קטנות
- לימון ותפוז סחוטים
- שני סוגי פירות עונתיים חתוכים
- מלח אטלנטי מובחר
- שמן זית מובחר
- שמן שומשום
- פלפל שחור גרוס
- מעט צ'לי אדום חריף גרוס

 

אופן הכנה:
בקערה עמוקה להניח את כל הירקות, הפירות והדגים.
לתבל, לערבב טוב ולהגיש.

 

כמה פשוט ככה טעים.

 

ממולץ להגיש עם יין לבן יבש או חצי יבש.

 

בתיאבון

למתכון הקודם למתכון הבא